vrijdag 6 februari 2015

Eotd Essence deleted


Toen ik een jaar of 10 was heb ik ooit een keer een haarmascara op mijn wimpers gebruikt en ik kan je vertellen... Dat is geen aanrader! Nu 15 jaar laten heb ik voor het eerst een echte gekleurde mascara gekocht en wel een met een zomers tintje! Helaas gaat hij het assortiment van Essence verlaten, maar ik wou hem toch nog even delen.


Bij het maken van deze ooglook gebruikte ik naast de mascara ook een palette met 6 pastel tinten die het schap van Essence gaat verlaten. Het palette heet All abou candies en ik gebruikte er 3 tinten uit. Eerst bracht ik op mijn bewegende ooglid de perzik tint aan met een platte kwast van de Hema. Daaroverheen bracht ik de roze kleur aan. Dit deed ik met dezelfde kwast. Op mijn waterlijn bracht ik de licht gele tint aan. Dit deed ik met een Essence kwast. Helaas kun je amper verschil zien qua kleuren en daarom vind ik het ook niet jammer dat dit palette het schap gaan verlaten. Toch zijn de tintjes wel perfect voor bij de groenige mascara, want dat moet de eyecatcher zijn.



De mascara doet waarvoor ik hem gebruik en dat is dat hij de aandacht moet trekken. De groene kleur valt goed op en geeft een leuke twist aan de ooglook! Ik ben nu ook wel heel benieuwd geworden naar hoe hij gaat staan bij een heftige ooglook en dan zowel met donkere tinten als met felle kleuren!



Wat mij betreft kun je het candies palette beter laten liggen, maar de mascara vind ik zeker een aanrader! Ik hoop dat ik ook nog een van de andere kleuren tegen ga komen, want dit smaakt naar meer!


Wat vind jij van gekleurde mascara?